Personlig träning utomhus

Vi tränar utomhus i grönområden nära Vasastan. Passar för dig som vill komma igång med träning, för bättre hälsa, få upp din kondition, träna styrka för ett bättre tryck i löpsteget, är senior,  önskar viktnedgång. Du får frisk luft som extra bonus!

Blir det mycket stillasittande på hemmakontoret och lite träning? Boka en tid med mig så får du ett effektivt träningspass som blir av.  Vi använder oss av egen kroppsvikt, hantlar, kettlebells och olika typer av gummiband, bland annat. Träningspassen är noga planerade så du får ut maximalt av din tid.  Jag har en stor övningsbank och all utrustning som behövs. Allt rengörs mellan varje kund. 

Priser
30 min          500 kr
Klippkort:     5 x 30 min       475 kr/ 30 min
                     10 x 30 min       450 kr / 30 min
                     20 x 30 min.      400 kr / 30 min

45 min             650 kr                    
Klippkort         5 x 45 min    625 kr/45 min              
                        10 x 45 min  600 kr/45 min
                        20 x 45 min  550 kr/45 min                   

Vill du ha en PT som kommer hem till dig eller vill du träna längre bort från Vasastan? Ta kontakt med mig för mer information och prisuppgift.

DUO-PT Träna två personer tillsammans och ha dubbelt så roligt!SMALL GROUP PT Utvecklas tillsammans med personlig gruppträning.

Ditt eget träningsprogram

Skräddarsytt träningsprogram efter dina mål & träningserfarenheter. För träning på gym, hemma eller utomhus. Övningarna är noggrant beskrivna och innehåller video. Du kan skriva ut programmet, se det på dator, på platta eller i din telefon. Utan löpande justeringar men du kan självklart ställa frågor om programmet när du provat det.

PT Online

Det är härligt att känna sig stark! Skräddarsytt träningsprogram efter dina mål & träningserfarenheter. För träning på gym, hemma eller utomhus. Övningarna är noggrant beskrivna och innehåller video. Du kan skriva ut programmet, se det på dator, på platta eller i din telefon.
Passar om du:
Vill ha hjälp att komma igång med träningen.
Kanske aldrig har tränat förut.
Kommit av dig helt och vill ha en nystart
Vill lära dig att träna rätt
Vill bli gladare, piggare, starkare, få mer energi.
Har tappat dina träningsrutiner, för mycket tid i soffan.

Varför ska du boka PT Online
Att ha en PT att rapportera till kan ge goda resultat för att etablera nya rutiner. Om du redan är träningsvan hjälper en PT dig att hålla igång träningen och utvecklas till nästa nivå. Jag följer din utveckling och du har fri support med löpande justeringar av ditt program. 

Hur går det till?
Vi börjar med en 30 min konsultation med behovsanalys på Zoom eller via mail om du önskar det. 
Regelbundna uppföljningar.
Texten uppdateras
Pris kr 995,- / månad

Kostrådgivning

Kostrådgivningen är i högsta grad personlig. Inga färdiga kostscheman, pulverdieter eller liknande. Vi jobbar med vanlig, sund, näringsrik mat som du tycker om, i portioner anpassade för dig och dina mål. Du behöver inte väga maten eller räkna varje kalori. Jag lär dig hur du får en översikt med ögonmått och hur du ska tänka när du väljer matvaror för dina mål. Inga strikta regler eller förbud.

Vem passar det för?

Kostrådgivningen passar för dig som vill gå ner i vikt (ner i fettprocent) få mer resultat av träningen, få mer energi i vardagen, öka ditt välbefinnande, gå upp i vikt eller se till att kroppen får i sig av alla näringsämnen den behöver, i en bra fördelning.

Du får verktyg som är lätta att applicera och som du kan använda resten av livet. 

Hur går det till?
Vi träffas på Zoom eller på min klinik för kartläggingssamtal. Du får en skriftlig sammanställning med din kostanalys, handfasta tips & råd så du kan läsa i lugn och ro och komma igång med dina nya, förbättrade kostvanor.

Kostcoaching 1 månad

Tillsammans skapar vi en plan som passar in i ditt liv. Du får kostrådgivning med löpande uppföljning för dina mål samt strategier för att lyckas med din satsning. Vi träffas på Zoom, eller telefon om du hellre vill det. Digitalt men lika personligt.

Jag är certifierad hälsocoach med e-hälsa (extra kunskaper i uppföljning över nätet) och har en coachande arbetsmetod som är effektiv för att ta dig från nuläge till önskat läge, efter just dina unika förutsättningar. Du får verktyg som är lätta att applicera och som du kan använda för resten av livet. 
Texten uppdateras

Komplett program för viktnedgång & livsstilsförändring online 1 månad

Skapa flera goda år med en hållbar livsstil! Olika människor behöver olika verktyg. Du får hjälp med vardagsaktivitet och träning som du trivs med och som passar in i ditt övriga liv. För att bygga en stark och hållbar kropp behövs bra byggstenar. Kostrådgivning och strategier för att förbättra dina vanor. Vi träffas på Zoom, eller telefon om du hellre vill det. Digitalt men lika personligt. 

Jag är certifierad hälsocoach med e-hälsa och har en coachande arbetsmetod som är effektiv för att ta dig från nuläge till önskat läge, efter just dina unika förutsättningar. Du får verktyg som är lätta att applicera och som du kan använda för att ändra vanor du inte trivs med.  Jag hjälper dig att lyckas!

Med komplett program får du både PT Online, kostrådgivning och det som är en av de viktigaste parametrarna för att lyckas med din satsning - personlig coaching som ger stöd och uppmuntran när det tar emot. Jag är redo att hjälpa dig var än i världen du bor.
Pris kr 1995,-
Texten uppdateras.

Friskvård på arbetsplatsen

Minskad värk, stelhet och stress hos din personal.

Kontorsmassage / företagsmassage på arbetsplatsen

Att satsa på personalens hälsa kan bli din bästa investering. Syftet med massagen är att förebygga och undanröja orsaken till fysiska besvär som kan leda till sjukskrivningar och arbetsskador. Behandlingen kan förbättra allmäntillståndet hos personalen samt leda till ökad motivation och produktivitet samt minska sjukfrånvaron.

Med regelbundna behandlingar kan man arbeta långsiktigt för att förbättra muskulära problem. Ett onlinebokningssystem tillhandahålls för lätt och smidig administrering.

Tre anledningar till att välja Hennes Hälsostudio till dina anställda:

Stort engagemang och lång erfarenhet. Jag har en passion för att jobba med människor och människokroppen och jag håller mig uppdaterad om ny forskning.

Varje behandling är skräddarsydd för bästa möjliga resultat.

Förutom tips om hur man minskar muskulära problem kan jag ge andra råd om hälsa / svara på frågor om hur man själv kan påverka sin egen hälsa. Frågor om träningsprogram, övningsteknik, kostråd och hur man förbättrar livsstilsvanor kommer ganska ofta upp under en behandling. Vetenskapligt baserade råd.

Klippkort för företag. 

Har ni inte plats eller möjlighet att ha massage på arbetsplatsen kan det lösas med klippkort för personalen som kan användas på kliniken.


Boka en oförpliktande provmassage på kliniken i Vasastan. Certifierad massör med 13 års erfarenhet. 

Din personal är i goda händer. 

Ta kontakt för att få offert / prisförslag

Texten uppdateras

Nyhet! Friskvård online

Välj mellan olika paket till din personal. I dagens tider kan det vara svårt genomföra friskvården för dina anställda. En enkel & personlig lösning.
Texten upppdateras

Träning på arbetsplatsen

Bygg en buffert av energi och styrka!

Från sittande ”stolgympa” ”sittgympa” & kontorsstretch till mer intensiv träning med vikter / kondition. Utomhusträning.

Flexibla lösningar. Ta kontakt för att få offert / prisförslag
Texten uppdateras